Vlomili v trgovino, pri poskusu pobega padli v roke policiji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti so pridržali osumljence, ki so poskušali vlomiti v bančni avtomat. Med osumljenci dve mladoletni osebi.
Oglej si celoten članek

V petek, nekaj po 2. uri so bili policisti obveščeni o sproženem alarmnem sistemu v eni izmed trgovin na območju Črnuč. Policisti, ki so se nahajali v bližini so ob prihodu na kraj opazili osebe, ki so bežale iz trgovine in se odpeljale z osebnim vozilom. Vozilo so policisti po nekaj metrih uspeli zaustaviti. V notranjosti vozila je bilo šest oseb, med njimi dve mladoletni. Vsem šestim so odvzeli prostost. 

Policisti so ugotovili, da sta 20- in 22-letni moški vlomila v prostore trgovine, nato pa v notranjosti še v prostore druge trgovine. Tam sta poskušala vlomiti v vgrajeni bančni avtomat, a jima ni uspelo. S kraja sta zbežala in stekla v vozilo, v katerem ju je v bližini čakala 26-letna voznica. Voznica je ob prihodu policije s kraja odpeljala.

Trem osebam je bilo pridržanje kasneje odpravljeno. Preiskovalni sodnik je za 20-letnika, 22-letnika in 26-letno voznico odredil pripor. Vse tri so policisti že večkrat obravnavali, predvsem zaradi kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:26 18. Avgust 2024.

    Brazilci v akciji!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.