Velika iskalna akcija za 22-letnim Kalom

Foto: PU Kranj Iskalna akcija 13-letnika z Bleda, iskanje Foto: Policija Iskalna akcija policija gozd pogrešana oseba policisti terenec Foto: PU Nova Gorica Klemen Kal, pogrešana oseba
Nazadnje so ga videl včeraj ob petih zjutraj, potem je izginil.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so bili 14. oktobra ob 19. uri, obveščeni, da svojci pogrešajo 22-letnega Kala Klemna, ki trenutno biva na območju naselje Renče.

Kala so nazadnje videli včeraj ob 5. uri zjutraj v objektu v Renčah, kasneje pa se je za njim izgubila vsakršna sled. "Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije in drugih reševalcev ter posameznikov, ki sodelujejo pri iskanju pogrešanega, slednji včeraj na območju Renč in širše okolice še ni bil najden. Obsežna iskalna akcija pod vodstvom PP Nova Gorica se od jutranjih ur dalje na tem območju nadaljuje tudi danes, poleg večjega števila policistov z območja PU Nova Gorica pri iskanju pogrešanega sodelujejo tudi policisti konjeniki, gasilci. Pogrešanega iščejo tudi s policijskim dronom," so sporočili policisti.

Pogrešani je visok približno 177 cm, suhe postave, ima svetle kratke lase in zelene oči. Oblečen je v sivo jakno in nosi črne hlače (trenirka), obute ima črne športne copate.

Foto: PU Nova Gorica Klemen Kal, pogrešana oseba

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, prosijo, da podatke takoj sporočijo na najbližjo policijsko postajo, Policijsko postajo Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica, telefon  (05) 303 44 00,  pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Fotografija iskalne akcije je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 16. Oktober 2024.

    Fant je iz bogate družine na Kodeljevem, fotr ga je vrgel na cesto, ko je dopolnil 18 let, problematičen fant …

  • 10:56 15. Oktober 2024.

    Taki tipi delajo državi stroške...!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.