Velika indijska poroka našega nekdanjega ministra

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bivši minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič je imel z ženo še eno tradicionalno indijsko poroko.
Oglej si celoten članek

Eno leto po poroki v Piranu se je bivši minister Mark Boris Andrijanič ponovno poročil z ženo Dhruti Babariya A. Tokratna tradicionalna indijska poroka se je odvijala v mestu Rajkot, na zahodu Indije.

Sama poroka in praznovanje sta trajala tri dni, kjer je bilo možno opaziti tudi goste iz Slovenije.

Na Twitterju je Andrijanič tudi objavil skupno sliko s poroke, kjer je zapisal: "Strateško partnerstvo med Slovenijo in Indijo je uradno vzpostavljeno!"

 

Slovenija Saj ni res: Direktor RTV Slovenija samo zaradi tega odprl Twitter račun Zdravje Odgovor UKC Ljubljana na obtožbe mamice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:25 7. November 2022.

    NSi zagovarja slovenske tradicionalne klerikalne tradicije ta pa se poroči po indijskih šegah? Nekaj ne gre skupaj. Tonin kje si?

  • 15:48 7. November 2022.

    Tak desnicar pa domoljub, pol pa Indijko vzame za zeno😂😂

  • 14:05 7. November 2022.

    Verjetno smo tudi to poroko plačali davkoplačevalci, pa verjetno še ločitev, ko bo videla kakšen kreten je...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.