V ospredju politiki in delavec

Foto: Žurnal24 Borut Pahor Foto: Žurnal24 Novi zakon naj bi začel veljati že 1. januarja 2011. (Foto: Nik Rovan) Foto: Žurnal24 zdravnik, čakalnica Foto: Žurnal24 samo_fakindmjj120509 Foto: Žurnal24 Dva dni pred sprejemom je bila zlata maturantka obveščena, da so na sprejem pova Foto: Žurnal24 Darko %C5%A0ari%C4%87 Foto: Žurnal24 bORUT pAHOR, PLAKATI, ARBITRAŽA, NOGOMET Foto: Žurnal24
Pretekli teden smo se lahko nagledali (in naposlušali) politikov pred današnjim referendumom. A precej pozornosti je bilo namenjeno tudi nesrečnemu makedonskemu delavcu, ki je umrl.
Oglej si celoten članek

Kaj ste ta teden najbolj brali?
Šarić začel z likvidacijami: Slovenska policija je pripravljena, če bi balkanski narkokralj Darko Šarić načrtoval likvidacije tudi v Sloveniji, kot je to naredil v Črni gori.
26-letnica je v kritičnem stanju: 26-letna ženska s Ptuja, ki jo je ustrelil njen partner v glavo in prsni koš je tudi po dveh operacijah še vedno v kritičnem stanju.
Goli motorist zmedel novinarko: Novinarko grške televizije Patra TV je med poročanjem o motorističnem shodu presenetil nagec, ki si je na moškost nataknil črno nogavico.

Najbolj priljubljen kviz:
Kdo je zvezdnik?

Ukinili bomo položnice: Prvega novembra bomo uvedli enotni plačilni nalog za vsa plačila.
Dih jemajoča luknja v mestu: Ogromna luknja v Guatemala Cityju, sicer posledica tropske nevihte Agata, je dobesedno pogoltnila tripasovnico. Ena oseba je izgubila življenje.
Pokazala posteljne prijatelje: Špela Grošelj nam je razkrila, zakaj naravnost obožuje svoj ameriški hladilnik, kje preživi največ časa, zaupala pa nam je tudi, kdo ji dela družbo v postelji.

Od galerij pa so vas najbolj pritegnile naslednje:
Oglasi, ki šokirajo: Oglase, ob katerih je javnost obstala z odprtimi usti, so v večini umaknili iz oglasnih prostorov.
Opustošene slovenske prikolice: Ne samo Slovenijo, tudi sosednjo Hrvaško je zajelo slabo vreme, ki je povzročilo tudi precej škode.
Natasha, kaj se ti je zgodilo?: Nekdanji kanadski model, Natasha Henstridge, ki je zaslovela z vlogami v filmih Tuja vrsta in Morilec mehkega srca, je le še bleda podoba zapeljivke, kakršna je nekoč bila.
Registrske tablice, da te kap: Nekateri vozniki želijo biti na cesti nekaj posebnega.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.