V nesreči umrl 51-letni motorist

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Zjutraj je v Laškem v prometni nesreči umrl 51-letni voznik kolesa z motorjem.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli pol šestih zjutraj, ko je 37-letna voznica osebnega vozila pripeljala iz smeri Debra in je v križišču zavijala v levo proti Celju. V tistem trenutku je iz smeri Celja po prednostni cesti pripeljal voznik kolesa z motorjem.

Vozili sta trčili. V trčenju se je 51-letni voznik kolesa z motorjem tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz PU Celje.

To je letos dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem območju je v prometnih nesrečah umrlo devet ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.