V Mostah tragičen in krvav konec za zakonca

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
V Mostah 80-letnik ustrelil ženo in si po prvih informacijah nato sodil sam.
Oglej si celoten članek

V stanovanjski hiši na območju ljubljanskih Most so v petek našli trupli 80-letnega moškega in 78-letne ženske, ki sta umrla zaradi strelnih ran, sporočajo s Policijske uprave Ljubljana. Obenem preiskujejo sum, da je moški ustrelil svojo ženo, nato pa storil samomor.

"Trenutno ni znakov, da bi bila v dogodek vpletena tretja oseba," dodajajo.

Osumljenec je legalno posedoval orožje, pred tem pa ga policija ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja. Policist bodo o vseh okoliščinah dogodka obvestili okrožno državno tožilstvo, več informacij pa zardi poteka preiskave še ne morejo posredovati.

Tragično Na vlaku smrti umrl tudi Gule, ki so ga nekoč izkušnje že rešile ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.