V domu upokojencev najmanj 9 mrtvih

Foto: Žurnal24 Požari v domovih za upokojence so v zadnjih letih v Rusiji zelo pogosti. (Foto:
Najmanj 9 ljudi je umrlo v požaru, ki je zajel dom upokojencev v Rusiji.
Oglej si celoten članek

Dom upokojencev v regiji Tver, ki leži na severozahodu države, je zajel požar, v katerem je umrlo najmanj devet ljudi. Gasilci so iz stavbe rešili najmanj 480 ljudi, poroča ruska agencija RIA-Novosti. Oblasti so sporočile, da so se žrtve zadušile z dimom. Vzrok požara še vedno ni znan.

Rusijo so v zadnjih letih pretresli številni požari v domovih upokojencev. Januarja 2009 je v požaru v domu za ostarele v ruski republiki Komi umrlo 23 ljudi, marca 2007 pa je v regiji Krasnodar požar zajel dom upokojencev, v katerem je umrlo 63 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.