Ustreljena med javljanjem v živo

Poročevalka Leanne Suter je bila med javljanjem v živo ustreljena. Delo je opravila do konca, čeprav je bilo opaziti, da je nekaj narobe.
Oglej si celoten članek

Leanne Suter se je v živo javljala za losangeleško televizijsko postajo KABC. Poročala je o posledicah poplav.

Kamera trenutka, ko je bila ustreljena v roko, ni posnela, saj se je zgodil ravno med tem, ko so predvajali izjave prebivalcev. Da je bila poškodovana, se je dalo sklepati le po njenem vzkliku: "Poglejte, kri!"

Ko se je znova pojavila na zaslonu, se je zbrala in zaključila poročanje. Da je nekaj narobe, pa na posnetku dajejo slutiti njena leva roka, ki je obvisela ob telesu, in pogostejše prekinitve poročanja z "mmm".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:01 2. Avgust 2011.

    Ne samo pri Žurnalu24. Skoraj vsi FDV novinarji v Sloveniji so polpismeni.<br />Najhuje je pri 24kur.com. Bog ne daj, da …

  • 21:09 1. Avgust 2011.

    Spet blesti Žurnal z nekimi na pol narejenimi članki. Resnica je ta, da so jo neki najstniki ustrelili z zračnimi …

  • 11:58 1. Avgust 2011.

    Če bi jo res ustrelili v roko bi se obnašala drugače. Kdor je že bil ranjen ve, kako hude so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.