Ukinitev PU: "Stroški nad prihranki"

Foto: Žurnal24 Policijski sindikalisti so izračunali, da bodo stroški zaradi ukinitve policijsk
Stroški ukinitev policijskih uprav Krško, Slovenj Gradec in Postojna bodo presegli prihranek in olajšali delo balkanskim kriminalnim združbam, pravijo v policijskem sindikatu.
Oglej si celoten članek

Policijski sindikat Slovenije in njegove območne enote nasprotujejo ukinitvi policijskih uprav (PU) Krško, Slovenj Gradec in Postojna. Čeprav bodo stroški njihove ukinitve presegli prihranek in se bo zaradi te zmanjšala varnost v državi, pa namerava vlada projekt izpeljati, so danes opozorili policijski območni sindikalni predstavniki.

Vlada po besedah predsednika posavskega policijskega sindikata Antona Vodopivca nastopa s prirejenimi podatki. Ukinitev bo povzročila zmanjšanje varnosti prebivalstva, stroški pa se bodo zaradi reorganizacije potrojili, opozarja postojnski policijski sindikalist Jure Ocepek. V državi se bo zaradi selitev olajšal globlji prodor težjih oblik kriminala in balkanskih kriminalnih združb, dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.