Udar strele zanetil požar

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 požar, udar strele, Duplek, hiša, hlev Foto: Žurnal24 požar, udar strele, Duplek, hiša, hlev Foto: Žurnal24 požar, udar strele, Duplek, hiša, hlev Foto: Žurnal24 požar, udar strele, Duplek, hiša, hlev
Kar devet gasilskih vozil in 45 gasilcev se je sinoči borilo z ognjem, ki ga je zanetila strela na gospodarskem poslopju v občini Duplek. Škodo še ocenjujejo.
Oglej si celoten članek

Uničeno je ostrešje gospodarskega poslopja, traktor, osebno vozilo, drobno kmetijsko orodje in seno. Je pa domačim in gasilcem uspelo rešiti kokoši in prašiče in še pomembneje, pred ognjem so ubranili stanovanjsko hišo, ki so jo plameni že načeli.

Zagorelo je sinoči nekaj pred 22. uro zaradi udara strele. Gasilci pa so imeli največ težav zaradi pomanjkanja vode in prepozne prijave, sicer bi lahko rešili več, kot so.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.