Tuš se pogaja s Poljaki

Foto: Žurnal24 Mirko Tuš se je v Barceloni sestal z direktorjem poljske družbe Play Mobile Jørg
Mirko Tuš. Po katalonski prestolnici bežal pred novinarjem Žurnala24.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo na izhodu s sejmišča svetovnega mobilnega kongresa v objektiv ujeli najbogatejšega Slovenca Mirka Tuša. Spremljala sta ga direktor Tušmobila Matjaž Savodnik in predsednik uprave poljskega operaterja Play Mobile Jørgen Bang-Jensen.

Je Tušu končno uspelo najti kupca za mobilnega operaterja, ki je predlani (lanski rezultati še niso objavljeni) pridelal več kot 25 milijonov evrov izgube?

Tušu se smeji
“Tja grem,” je s prstom na znak za stranišče pokazal Tuš, ko smo ga pozneje v hotelskem baru, kjer je trojica sestankovala, vprašali, ali se s Poljakom pogovarjajo o prodaji Tušmobila.

Foto: Žurnal24 Mirko Tu%C5%A1, Barcelona
Na vprašanje, ali je to celo morebitni kupec, se je le nasmejal. Prodaje ni ne zanikal ne potrdil. V stranišče nismo vstopili z njim, smo ga pa počakali nekaj metrov stran.

Po približno desetih minutah, ko je stranišče zapustil, je sprva poskušal pobegniti po drugi poti, a je bila ta, mimo nas, edina, po kateri se je lahko vrnil v bar.

Foto: Žurnal24 Mirko Tu%C5%A1, Barcelona

Na vnovično vprašanje o prodaji se je spet samo nasmejal, mi položil roko prek ramena, me nekajkrat pogladil po laseh in dejal: “Fajn si.” Nasmešek na obrazu je ostal vse do prihoda do mize, nato pa je druščina zaradi pripetljaja zapustila kraj dogajanja.

Matjaž Savodnik je poskušal preprečiti fotografiranje Tuša in v angleščini dejal, da Tuš ne želi dati izjave. Tudi sam ni želel odgovoriti, ali se pogovarjajo o prodaji Tušmobila.

Za komentar smo poskušali priklicati tudi Jørgna Bang-Jensna, vodjo poljskega operaterja z več kot štirimi milijoni uporabnikov, a nam iz podjetja do zaključka redakcije niso odgovorili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.