Treščil v zapornico, pretepel varnostnika, nato z avtom nalašč treščil v objekt

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mariborski policisti poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je v štajerski prestolnici zgodil včeraj zvečer.
Oglej si celoten članek

"Včeraj zvečer smo v Mariboru obravnavali moškega, ki je trčil v zapornico na parkirišču. Nato je pristopil do varnostnika in ga udaril, potem pa ponovno sedel v vozilo in z njim večkrat trčil v objekt ter ga poškodoval. Ob prihodu policistov s kršitvami ni prenehal, zoper moškega so bila uporabljena prisilna sredstva, odrejeno mu je bilo pridržanje," so sporočili policisti.

Ugotovili so, da je vozil pijan (0,64 mg/l alkohola), zato so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Dobil bo obdolžilni predlog, zaradi različnih kršitev pa so mu izdali tudi plačilni nalog. Policisti še zbirajo obvestila o sumih storitve kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 18:41 3. Junij 2024.

    večkrat je treščil v zapornico pred psihiatrijo,ja saj ni sam kriv če ga niso spustili noter. policija pa ga je …

  • 10:48 3. Junij 2024.

    Ja, samo ni on kriv. On je spil samo 2 deci cvilaka, za ostalo je pa krivo podnebje. Vsi vemo, …

  • 08:48 3. Junij 2024.

    Pa ljudi, pa ne možete tek tako da zajebavate nas Štajerce.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.