Traktoristu 3.000 evrov kazni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
22-letnik se je po nesreči s traktorjem sprl z družinskimi člani, 55-letni moški je moral v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne se je v okolici Krškega zgodila prometna nesreča, v katero je bil vpleten 22-letni voznik traktorja. Policisti so ugotovili, da se po lokalni cesti vozil z neprimerno hitrostjo, izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal na brežino in se s traktorjem prevrnil.

Vozil je neregistriran traktor in bil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, preizkus alkoholiziranosti pa je odklonil. "Po nesreči se je 22-letni moški sprl z družinskimi člani, prišlo je tudi do pretepa, v katerem je bil poškodovan 55-letni moški," poročajo na Policijski upravi Novo mesto.

Poškodovanega so odpeljali v bolnišnico, 22-letniku pa so policisti napisali plačilni nalog v višini 2.917,29 evra zaradi kršitev zakona o pravilih cestnega prometa, zakona o motornih vozilih, zakona o voznikih ter zakona o varstvu javnega reda in miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.