Tragedija na Pokljuki: iskal gobe, našli so ga mrtvega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na območju Pokljuke našli 69-letnika, ki mu žal niso mogli pomagati.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so bili v soboto nekaj po 12. uri obveščeni, da sta znanca v gozdu na območju Jelovice skupaj nabirala gobe, nakar se je eden od njiju izgubil. V iskalni akciji s nato 69-letnika na težko prehodnem terenu našli mrtvega, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

V iskalni akciji so poleg policistov sodelovali tudi gorski reševalci Gorske reševalne službe Škofja Loka, policistka gorske policijske enote in svojci.

Po opravljenem ogledu kraja dogodka in po doslej zbranih obvestilih smrt ni posledica kaznivega ravnanja, so navedli na PU Kranj. Odrejena je obdukcija, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:39 6. Oktober 2024.

    Šel po gobe….dobesedno!

  • 19:32 6. Oktober 2024.

    Zaradi klimatskih sprememb, je zdaj tudi nevarno nabiranje gob.

  • 19:20 6. Oktober 2024.

    Slovensko 'novinarstvo'. Niti prebere ne, kaj je napisal, kaj šele da bi o napisanem razmislil. Da ne govorim o tem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.