"Toplarna" prešla stopnjo više

Foto: Žurnal24 Kangler razmišlja, da bi svojo floto avtobusnih voznikov oblekel v enotne unifor
Zahteva za preiskavo. Tožilec jo je zahteval za pet oseb. Med njimi naj bi bil tudi Franc Kangler.
Oglej si celoten članek

"Nisem seznanjen s tem," je za Žurnal24 pojasnil Franc Kangler, župan Maribora, ko smo ga spraševali, ali je bil obveščen, da je v zvezi z domnevno sporno menjavo zemljišča toplarne okrožni državni tožilec 4. aprila na Okrožno sodišče v Mariboru vložil zahtevo za preiskavo zoper pet oseb, med katerimi naj bi bil tudi on.

Še pravi, da je nedolžen
Tako je zadeva v zvezi s toplarno, pri kateri so kriminalisti januarja na tožilstvo ovadili tudi Kanglerja, prešla stopnjo više. Kljub temu pa je župan za naš medij zatrdil, da še vedno verjame, da je nedolžen.

Tožilec je podal zahtevo za preiskavo zoper dve osebi zaradi kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja in zoper tri osebe zaradi kaznivega dejanja nevestnega dela v službi. Je pa zadeva še vedno v predkazenskem postopku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.