"Tako se skrbi za pešce"

Foto: Bralec Žurnala24
Foto: Bralec Žurnala24
Nekatere ljubljanske ceste so v precej slabem stanju. To dokazuje tudi primer bralca, ki nam je poslal fotografijo velike luknje na pločniku ob Jurčkovi cesti. Predstavniki ljubljanske občine so zadevo po našem opozorilu že sanirali.
Oglej si celoten članek

Tako se skrbi za pešce na Jurčkovi cesti, zraven picerije, je prek storitve JAZ POROČAM zapisal bralec. Kot je razvidno s fotografije, je na pločniku zazevala velika luknja, ki bi lahko bila nevarna za sprehajalce.

Na Mestni občini Ljubljana so za zurnal24.si na kratko povedali, da so uslužbenci cestnega podjetja luknjo na cestišču že sanirali in da bo težava odpravljena.

Vsem občanom, ki bi opazili kakšno podobno poškodbo na vozišču, pa svetujejo, naj predstavnike občine o tem obvestijo prek Servisa pobude meščanov na spletni strani občine in v najkrajšem času bodo poskušali rešiti težavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.