Svojci in policija iščejo 18-letnega Klemna

Foto: Policija
Foto: Policija
Pogrešajo Klemna Jakliča iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz policije, je 18-letni Klemen Jaklič pogrešan od včeraj. 

Visok je okrog 180 cm, suhe postave, pobrit po glavi, ovalnega obraza, modrih oči. Nazadnje je bil oblečen v črno bundo, modre jeans hlače, temno sivo jopico z oranžnimi črtami znamke Adidas in
obut v črne športne copate.

Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da to sporočijo na
eno izmed tel. številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon
080 1200.

Domnevno pogrešanega moškega iz Ljubljanice še niso našli

Policija sicer tudi danes skupaj z gasilci nadaljuje izvajanje aktivnosti pri iskanju neznanega moškega, ki je bil včeraj v zgodnji jutranjih urah opažen v Ljubljanici. 

"Povezanosti teh dveh primerov ta trenutek ne moremo potrditi, se pa bodo v okviru iskanja obeh oseb preverjale tudi te možnosti," je za Žurnal24 pojasnila Nataša Pucko iz PU Ljubljana.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.