Smo ga le dočakali. Sneg!

Foto: Bralka Anja Prvi sneg Foto: PIC (cestne kamere) Sneg na cestah (Čepovan - Lokve) Foto: PIC (cestne kamere) Sneg na cestah (Vrhnika) Foto: bralka Melita Sneg po Sloveniji Foto: Bralec Žan Sneg po Sloveniji Foto: PIC (cestne kamere) Sneg na cestah (Logatec) Foto: bralec Božo Sneg v Borštu
V notranjosti države sneži, zato opozarjajo voznike na previdno vožnjo.
Oglej si celoten članek

"Zaradi snega, plužnih in posipnih skupin je promet na posameznih avtocestnih odsekih in na nekaterih državnih cestah upočasnjen," opozarjajo na prometno informacijskem centru in svetujejo previdno vožnjo.

Na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič je zaradi snega prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike.

Zaradi vetra snežni zameti

Vremenoslovci napovedujejo rahlo sneženje zvečer in ponoči v notranjosti Slovenije, medtem ko bo po nižinah Primorske večinoma deževalo, čeprav lahko tudi na Goriškem proti jutru sneg preide v sneg. Foto: PIC (cestne kamere) Sneg na cestah (Vrhnika)

"Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Veter bo ponekod na Notranjskem lahko gradil snežne zamete," opozarjajo pri Arsu.

V ponedeljek in torek spet sneg

Jutri sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, najpozneje v južni Sloveniji. V ponedeljek bo oblačno, čez dan bodo padavine od zahoda prehodno znova zajele večji del države. Ob morju bo deževalo, drugod večinoma snežilo.

V torek bo oblačno, sneženje se bo zjutraj na jugozahodu spet krepilo in postopno zajelo večji del države. Ob morju in v Vipavski dolini bo deževalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.