Slovenec želel prodati tujo hišo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti iz Umaga so v sredo prijeli 48-letnega slovenskega državljana, ki ga sumijo ponarejanja dokumentov in poskusa prevare. 48-letnik se je lažno predstavljal kot lastnik zemljišča pri Novigradu in ga poskušal prodati.
Oglej si celoten članek

Pojasnili so, da je prijetega slovenskega državljana sredi avgusta v Sloveniji neznan moški angažiral za prodajo gradbenega zemljišča na območju Novigrada. V ta namen je 48-letnik dobil ponarejen potni list, in sicer na ime lastnika zemljišča.

S ponarejenim potnim listom je 48-letnik avgusta v Umagu sklenil pogodbo s posrednikom za prodajo in nakup zemljišč. Ko je v sredo prispel na območje Novigrada, da bi se dokončno dogovoril za prodajo, so razkrili, da se je lažno predstavljal kot lastnik zemljišča. Danes naj bi ga prepeljali v pripor v Pulj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.