S pištolo do nekaj sto evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj nekaj minut pred 17. uro je bila PU Ljubljana obveščena o ropu na pošti v Mengšu.
Oglej si celoten članek

Z zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je zamaskirani mlajši moški vstopil v prostor pošte v času, ko tam ni bilo strank. Pristopil je do okenca in od zaposlene z grožnjo zahteval gotovino. Ker mu je zaposlena ni izročila takoj, je svojo grožnjo podkrepil s pištolo oziroma pištoli podobnim predmetom. Zaposlena mu je nato izročila za nekaj sto evrov bankovcev, nakar je storilec kraj zapustil peš.

Policisti še vedno iščejo moškega, starega okoli 20 let, visokega približno 170 centimetrov. V času ropa je bil oblečen v črno majico s kratkimi rokavi, črne hlače, na glavi je imel črno čepico s ščitkom in večja črna očala.

V zvezi s kaznivim dejanjem policisti še naprej zbirajo obvestila in izvajajo ukrepe za izsleditev storilca, so še sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.