S kolesom trčil v svinjo in se poškodoval

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Radgonski policisti so včeraj popoldne v naselju Kraljevci obravnavali malce nenavadno prometno nesrečo. Kolesar je trčil v svinjo in se pri padcu lažje telesno poškodoval.
Oglej si celoten članek

Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da se je včeraj okoli 14. ure 44-letni kolesar peljal po cesti skozi naselje Kraljevci. Nenadoma mu je pred kolo pritekla domača svinja, ki je pobegnila iz hleva. Kolesar je vanjo trčil in padel po vozišču.

Pri padcu se je kolesar lažje telesno poškodoval, zaradi česar je bil z reševalnim vozilom prepeljan v murskosoboško bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:17 15. Oktober 2012.

    Vaš komentar smo izbrisali, ker ni bil v skladu s Kodeksom komentiranja. Uredništvo zurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.