"Rezultati so varni in spodbudni"

Foto: Žurnal24 Zorčeva je žalostna, ker so na nevrološki kliniki organizirali tiskovno konferen
Multipla skleroza. Zdravljenje po novi, Zambonijevi teoriji v Medicorju brez komplikacij.
Oglej si celoten članek

Metoda. “Vsi naši pacienti so se po posegu dobro počutili, komplikacije nismo imeli niti ene,” pravi vodja Medicorja Marjeta Zorc. V Medicorju so od maja v sklopu nove, Zambonijeve metode zdravljenja bolnikov z multiplo sklerozo z diagnostiko in širjenjem ven obravnavali 50 pacientov.

Bolezenski proces na žilah
“Vsi mislijo, da je profesor Zamboni iznašel metodo, da ne bi bilo več treba jemati zdravil za multiplo sklerozo. A to ni res,” pojasnjuje Zorčeva. V resnici gre za zdravljenje bolezenskega procesa na žilah, ki so ga odkrili pri multipli sklerozi, lahko pa je prisoten tudi pri drugih boleznih.

“Zamboni odsvetuje, da vsaka klinika dela zase. Pravi, da je treba v sklopu študije delati po njegovem protokolu,” pojasnjuje. Ker se v Medicorju držijo njegovih priporočil, so “rezultati zdravljenja varni, učinkoviti in spodbudni”. Medicor se je priključil centrom po svetu, ki raziskujejo novo metodo.

“Zakaj ne bi smeli tudi mi raziskovati te bolezni? Zakaj moramo čakati rezultate iz tujine, so mar pametnejši od nas?”
Zorčeva odgovarja na ostre dvome ljubljanske nevrološke klinike, kjer so dejali, da so posegi na venah lahko celo smrtno nevarni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.