Fizično obračunal z otrokom in starejšo žensko, nato pa ...

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V okolici Ptuja se je moški fizično znesel nad otrokom.
Oglej si celoten članek

Ptujski policisti so bili včeraj obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer se je moški fizično znesel nad otrokom, pri tem pa poškodoval starejšo žensko, sorodnico, ter njeno vozilo.

Kot so pojasnili policisti, je osumljeni je kraj dejanja zapustil, izsleden pa je bil na naslovu bivanja, kjer so mu odvzeli prostost. A na tej točki se je zapletlo. "Pri tem so bila zoper osumljenca uporabljena prisilna sredstva, moški pa je ob tem skušal preprečiti uradno dejanje policistov. Pri tem sta bila dva policista lahko telesno poškodovana. V postopek se je vpletla tudi ženska in skušala preprečiti uradno dejanje policistov," so pojasnili policisti.

Zoper 44-letnika bo, po zbranih obvestilih zaradi suma storitve različnih kaznivih dejanj (zanemarjanja mladoletne osebe, nasilništva, lahke telesne poškodbe in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi) na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju podana kazenska ovadba. Kazenska ovadba za kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi bo podana tudi zoper žensko. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Šok Pri sosedih pretreseni: "To so prizori, ki jih ne želimo videti"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:35 23. September 2024.

    V SDS že v izredno sejo DZ..Nasilje nad policaji se stopnjuje. Morda imajo tudi na Ptuju že cigane..

  • 16:31 23. September 2024.

    A bodo zoper cigane ki so tepli policaje tudi vložli kazanske obadbe, ali se to ne sme?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.