Prvi primer okužbe

Foto: Žurnal24 Ob obisku bolnišnice si je treba razkužiti roke. (Foto: Barbara Milavec)
Izolska bolnišnica. Hospitalizirana prva bolnica s H1N1.
Oglej si celoten članek

V enoti intenzivne kirurške terapije Splošne bolnišnice Izola (SBI) je bila v soboto hospitalizirana bolnica, pri kateri so potrdili virus gripe H1N1. Za obiskovalce so tudi popolnoma zaprli otroški oddelek.

Na vseh drugih oddelkih ostaja omejitev obiskov na najnujnejše,” so sporočili iz SBI.

V zares nujnih primerih lahko bolnika v času obiskov obišče le en, zdrav odrasel človek, to je lahko le najožji svojec. Ljudje, ki imajo znake okužbe dihal ali prebavnega sistema, naj ne prihajajo na obisk, svetujejo v SBI ter vse morebitne obiskovalce prosijo, naj upoštevajo navodila za razkuževanje rok in vsa druga navodila zdravstvenega osebja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.