Promet na cestah se gosti

Foto: AVP
Foto: AVP
Tudi zaradi slabe vremenske napovedi številni že hitijo domov s počitnic, zato velja na cestah še posebna previdnost. Na primorski avtocesti vozniki čakali v dolgem zastoju.
Oglej si celoten članek

Posledice nesreče, ki je dodobra ohromila avtocesto med priključkoma Unec in Logatec v smeri Ljubljane, so odpravljene. Na odseku pa še vedno ostaja zastoj.

Na cesti se v takšnem vremenu obnašajte odgovorno. Policija še posebno opozarja, da se v primeru toče ali nalivov ne ustavljajte pod nadvozi ali v predorih.

Druge posebnosti v prometu

Zastoji nastajajo:

- pred predorom Karavanke proti Avstriji (500 metrov); 
- na cesti Izola–Koper in Šmarje-Koper

Mejni prehodi:

- na Dragonji vstop 1 ura, izstop 15 minut. (vir: Promet.si, 16:35)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.