Pripombe do 25. januarja

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Geodetska uprava RS (Gurs) je rok za posredovanje pripomb na poskusno izračunano vrednost nepremičnin podaljšala na 25. januar 2011.
Oglej si celoten članek

Lastniki nepremičnin lahko pripombe na modele vrednotenja posredujejo prek obrazca E ali prek spletne aplikacije, dostopne na www.obvescanje.si.

Gurs lastnike naproša, naj hkrati s tem sporočijo tudi spremembe podatkov o nepremičninah in uredijo lastništvo svojih nepremičnin v registru nepremičnin. Pomembno je, da bodo lastniki te podatke o svojih nepremičninah uredili do uporabe podatkov v davčne namene.

Vlada je podaljšanje roka predlagala na seji 28. oktobra, ko je predlagala še nekaj drugih ukrepov za izboljšave pri urejanju podatkov o nepremičninah. Prihodnjem leto naj bi tako pripravili spremembo zakona o evidencah nepremičnin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.