Pri vhodu ji je iztrgal mobilni telefon

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nekaj minut po deveti zvečer je Ljubljančanka želela vstopiti v stanovanjski blok, ko jo je presentil tat.
Oglej si celoten članek

"Okrog 21.20 ure smo bili obveščeni o drzni tatvini na Obirski ulici v Ljubljani. Neznanec je pri vhodu v stanovanjski blok pristopil do oškodovanke in ji iz roke iztrgal mobilni telefon, pri čemer je oškodovanka padla po tleh," sporoča ljubljanska policija.

Z dejanjem je tat Ljubljančano oškodoval za približno 600 evrov, telesnih poškodb pa v dogodku po podatkih policije ni utrpela.

Opis neznanega storilca: mlajši moški, suhe postave, visok okoli 170 cm, oblečen v črno jakno, s črno kapuco na glavi. Policisti nadaljujejo s preiskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:57 27. Januar 2016.

    Ja potrebno je pogledati video posnetke na posameznih lokacijah .

  • 18:09 26. Januar 2016.

    Pazi kurca! Policija nadaljuje preiskavo! Jaka muda!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.