Pretresljiva nesreča: Otrok padel s traktorja pod zadnje kolo

Foto: Profimedia traktor Gorenjska Foto: Profimedia traktor
V nedeljo okoli 20.00 so policiste iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo hudo poškodovanega otroka, ki naj bi ga povozil traktor.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Brežice so zbrali obvestila in po prvih ugotovitvah je do povoženja prišlo pri naselju Glogov Brod.

35-letni moški je s traktorjem oral njivo, v traktorju se je na sedežu nahajal tudi otrok.

Med delom naj bi se vrata traktorja odprla, otrok pa je padel med prednje in zadnje kolo, ki ga je prevozilo.

Zaradi hudih poškodb je bil otrok iz bolnišnice odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti vse okoliščine dogodka še preiskujejo in bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:44 30. September 2024.

    V okolici lahko vsak dan večkrat vidim, kako Butasti očetje ponosno prevažajo svoje otroke na traktorjih na mestih, na katera …

  • 13:37 30. September 2024.

    Otroc na traktorju oz. delovnem stroju nimajo ki delat...pa ni vazno a je ta zadeva nova ali stara (stopnja varnosti)!! …

  • 13:30 30. September 2024.

    Sem mislil, da ti samo bralno razumevanje nagaja. Ne, ti si totalno nepismen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.