Pozor: V sredo in četrtek popolna zapora ljubljanske obvoznice

Pred montažo portalov bo zaprt tudi odstavni pas.
Oglej si celoten članek

Zaradi postavitve prometnih portalov bodo danes in jutri zvečer in ponoči vzpostavljene kratkotrajne zapore severne ljubljanske obvoznice.

Nocoj bo med 20.00 in 22.00 zaprt krak razcepa Zadobrova iz smeri štajerske avtoceste oziroma Domžal proti Novim Jaršam, med 22.00 in 24.00 pa bo zaprt krak razcepa Zadobrova iz smeri vzhodne obvoznice oziroma Zaloške ceste proti Novim Jaršam.

Natanko ob polnoči pa vse do tretje ure bo vzpostavljena zapora smernega vozišča med priključkom Nove Jarše in razcepom Zadobrova proti štajerski avtocesti in vzhodni obvoznici.

Nato pa bo še v četrtek od 23.00 pa do 23.30 popolna zapora med priključkom Bežigrad in krožiščem Tomačevo v obe smeri.

xxx

"Zaradi priprave prečk portalov bo pred montažo portalov zaprt tudi odstavni pas. Ure so predvidene, a lahko pride do sprememb," opozarjajo na Prometno-informacijskem centru.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:52 29. September 2023.

    Kdo bi rekel , da so se spomnili takšne inovacije , da delajo ponoči !

  • 18:28 27. September 2023.

    O stanju na naših cestah je škoda izgubljati besede. Dars in infrastrukturni ministri, res kombinacija za uspeh.

  • 18:07 27. September 2023.

    Leto in pol so prenavljali ta odsek in niso uspeli dveh portalov v tem času postavit. To pa je organiziranost …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.