Pozor, spet lažna pošta!

Foto: Profimedia Cene študentskega dela se zvišujejo.
Foto: Profimedia Cene študentskega dela se zvišujejo.
Teh pošiljk raje ne odpirajte!
Oglej si celoten članek

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenija (ZZZS) v sporočilu na svoji spletni strani opozarja, da ZZZS ni avtor in pošiljatelj elektronske pošte z naslovom zadeve Potrdilo o prejeti registraciji. Strankam priporočajo, da tovrstne e-pošte in priložene datoteke ne odpirajo.

Kot so zapisali na zavodu, je elektronska pošta poslana z domnevnega naslova potrditev.prijave@zzzs.si. Pošiljatelj pa v sporočilu prejemnika elektronske pošte obvešča, da mu pošilja potrdilo o oddani enotni prijavi v obvezno zdravstveno zavarovanje.

Na zavodu opozarjajo, da gre za zlorabo. Strankam priporočajo, da tovrstno e-pošto izbrišejo iz svojega e-predala ter jo obravnavajo kot brezpredmetno.

Poslovnim strankam medtem priporočajo, da s pomočjo svoje informacijske podpore blokirajo ves promet iz IP naslova 81.169.155.98 oziroma server993.planet-holding.com.

Slovenija Zdravniki opravili štiri terapije, obračunali pa so jih 30 Slovenija Zdravljenje v tujini? To morate vedeti!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.