Pozor, konec tedna bo zaprto to pomembno krožišče!

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Razlog je gradnja kanalizacije.
Oglej si celoten članek

Mestna občina Ljubljana vse udeležence v prometu obvešča, da bo zaradi izgradnje kanalizacije v sklopu gradnje novega krožišča od 25. oktobra do predvidoma 27. oktobra 2024 za ves promet zaprto križišče Zaloške ceste in Poti na Hreše. Gradnja se bo začela ob 9. uri.

Foto: Mestna občina Ljubljana zapora križišča na Zaloški cesti "Vse udeležence v prometu prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije," naprošajo na MOL-u. Celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani lahko spremljate tudi na njihovem portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo.

Ljubljana V Ljubljani raste ogromna soseska – takšne so cene stanovanj Video Tako potekajo dela na "večnem gradbišču"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.