Poskus posilstva na počivališču AC

Celjski policisti so pridržali poljska državljana, ki sta v petek ponoči na počivališču ob avtocesti poskušala posiliti 30-letno žensko.
Oglej si celoten članek

Poljska državljana, stara 28 in 39 let, sta v petek ponoči na počivališču ob avtocesti, na območju Policijske uprave (PU) Celje, v tovorno vozilo zvabila 30-letno občanko iz območja PU Celje, kjer sta jo poskušala posiliti, so sporočili iz PU Celje.

Pri storitvi kaznivega dejanja sta osumljena oškodovanki povzročila več telesnih poškodb.

Kriminalisti so oba poljska državljana s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku na Okrožno sodišče v Celju, kjer so obema odredili pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:29 6. December 2011.

    o prostitutki ni dokazov, da je bilo posilstvo, dokaz je, tako da se s teboj ne strinjam. v vsakem primeru …

  • 14:53 6. December 2011.

    Ponoči na tovornjakarskem počivališču se lahko nahajajo samo prostitutke. Zgleda da nista hotela plačati , pol pa vsaka kurba takoj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.