Posiljevalec dojenčkov za 18 let za rešetke

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Nizozemsko sodišče je na 18 let zaporne kazni obsodilo pedofila iz Amsterdama, znanega pod vzdevkom pošast iz Rige, ki je zlorabil vsaj 67 žrtev, med njimi so bili tudi nekajmesečni dojenčki.
Oglej si celoten članek

Zdravljenje v psihiatrični bolnišnici in 18 let zaporne kazni – kazen za nizozemskega pedofila Roberta M., znanega pod vzdevkom pošast iz Rige. Potem ko je predšolske otroke zlorabil, je slike in posnetke aktov objavil še na spletu.

Sodišče ga je spoznalo za krivega zlorab 67 žrtev, čeprav je sam trdil, da jih je bilo še več. Večina  žrtev je bilo malčkov, najmlajši pa celo le nekaj mesecev stari dojenčki, še poroča Abc news.

Primer je ob njegovi aretaciji leta 2010 pretresel Nizozemsko.

Sodnik Hans Baudin je med sodnim procesom ocenil, da kesanje obsojenega pedofila ni bilo iskreno, zato ga ni upošteval pri določanju višine kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.