Ponoči oropala bencinsko postajo

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Dejan Mijovič)
Ponoči sta neznanca oropala bencinski servis v okolici Ljubljane. Zaposleni jima je izročil nekaj sto evrov gotovine.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 2.25 ure je bil Operativno komunikacijski center PU Ljubljana obveščen o ropu na bencinskem servisu v okolici Ljubljane. Neznanca sta v prodajalni pristopila do zaposlenega in s pištolo oziroma predmetom podobnim pištoli od njega zahtevala denar. Zaposleni jima je izročil nekaj sto evrov gotovine.

Storilca sta se nato odpeljala po avtocesti v smeri proti Novemu mestu, in sicer z osebnim avtomobilom znamke Kia Pride, predhodno odtujenim s parkirnega prostora na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani.

Oba sta visoka med 185 in 190 cm; eden je bil oblečen v svetlejša, drugi v temnejša oblačila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.