Ponoči na avtocesti do smrti zbil pešca. To so podrobnosti

Foto: Bralka
Foto: Bralka
Do nove tragedije na cestah je prišlo okrog 3. ure zjutraj.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem se je danes okoli 3. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 32-letni pešec iz Poljske. Po do sedaj zbranih podatkih je hodil po pasu za počasna vozila v smeri Logatca. V neosvetljenega pešca je trčil voznik tovornega vozila, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Pri tem se je pešec, ki ni upošteval prepovedi hoje in zadrževanja na avtocesti, tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. 

Avtocesta je bila v smeri Postojne zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče zaprta do 6. ure.

Slovenija Pozor, povečano število nesreč, novo opozorilo Kaj se je dogajalo? Avto s polno hitrostjo uničil cestninsko postajo, trije mrtvi

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:47 11. Junij 2024.

    Lahko da se je družba Poljakov skregala in je on izstopil iz vozila , ni pa dojel , da hodi …

  • 11:19 11. Junij 2024.

    Kaj hudiča je počel ponoči na avtocesti. Je pobiral polže lazarje ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.