Policisti iz lokala metali nagca

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V noči iz nedelje na ponedeljek so imeli policisti koprske uprave opravka s 30-letnim gostom lokala, ki je bil popolnoma gol.
Oglej si celoten članek

"Ob 0.48 so nas poklicali iz lokala v Majcnih pri Sežani in povedali, da imajo vinjenega gosta. Kljub temu, da so lokal zapirali, se ni hotel odstraniti," primer opisuje Anita Leskovec s koprske policijske uprave.

Policiste je na kraju pričakal 30-letni ilirskobistričan, ki je bil popolnoma gol. Začel jih je zmerjati in s kretnjami nakazovati, da jih bo napadel. Zakonitih ukazov, naj preneha s kršitvijo in se obleče ni upošteval, zato so mu odredili pridržanje in uporabili sredstva za vezanje in vklepanje - lisice.

"Ob tem se je 30-letnik na tleh aktivno upiral, pri čemer je dobil več odrgnin po golem telesu, prav tako sta bila poškodovana tudi oba policista," pojasnjuje Leskovčega.

30-letnik je tudi na postaji v Sežani nadaljeval z žaljenjem policistov in razbijanjem po vratih prostora za pridržanje. Sledi mu plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:17 2. November 2016.

    Naročil in plačal v naprej.. še trezen..

  • 14:33 2. November 2016.

    Kaj pa lastniki lokala ??? A ni prepovedano točiti alkoholnih pijač vinjenim ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.