Podjetja, ki se jim je bolje izogibati

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zavod za zaposlovanje je objavil osvežena seznama delodajalcev z omejitvami pri zaposlovanju tujcev in posredovanju.
Oglej si celoten članek

Danes je Zavod RS za zaposlovanje na svojih spletnih straneh objavil osvežena izpisa iz evidence pravnomočno zaključenih postopkov o prekrških zoper delodajalce, pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike, ki jih je pridobil od Inšpektorata RS za delo na podlagi zakona o zaposlovanju in delu tujcev ter na podlagi zakona o urejanju trga dela.

Osvežene podatke bo zavod objavljal 15. v tekočem mesecu, v tokratnih podatkih pa so upoštevali stanje na dan 31. 8. Oba seznama si lahko ogledate na njihovi strani – pod rubriko Obvestila.

Seznam delodajalcev s prepovedjo zaposlovanja tujcev na dan 31. 8. obsega kar 600 podjetij, seznam delodajalcev z negativnimi referencami, za katere so prejeli podatke o pravnomočno ugotovljenih prekrških s področja delovnopravne zakonodaje in ki so želeli posredovanje brezposelnih na prosta delovna mesta, pa vsebuje 49 podjetij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:20 15. September 2011.

    ...imam občutek, da gre vsa EU politika v tri krasne...vse kaže, da nebo dolgo, o se bodo ponovno postavljalemejin bil …

  • 20:06 15. September 2011.

    in to je vsa inteligenca naše politike k boljšem jutri...res mongoloidno!!

  • 19:17 15. September 2011.

    ...idioti so ponovnooričeli z "enim prepisom"...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.