Po pretepu pristali v bolnišnici in se spet stepli

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Policisti so morali dvakrat posredovati v pretepu več oseb.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Novo mesto so bili ponoči obveščeni, da se v naselju Brezje pretepa več oseb. Na kraj so napotili več policijskih patrulj. Policisti so ugotovili, da je prišlo do spora in pretepa med tremi kršitelji, starimi 29, 21 in 16 let.

Udeleženci pretepa, ki so bili pod vplivom alkohola, so kasneje poiskali zdravniško pomoč v bolnišnici. Tam pa so se spet sprli in začeli pretepati, zato so morali tudi tam spet posredovati policisti.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin pretepa. Na podlagi ugotovitev bodo zoper vpletene na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo oziroma jim zaradi kršitev izdali plačilne naloge. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:02 20. Oktober 2022.

    Ti so pred 100 leti prišli iz neke vukojebine v Indiji in se še sedaj niso prilagodili sistemu, temveč se …

  • 10:01 20. Oktober 2022.

    Djindjirindji.

  • 09:06 20. Oktober 2022.

    Kot je prebrati iz zapisanega je policija samo opazovala in pustila ,da so prosto odšli vsak svojo pot . Kasneje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.