Pitbul terier ubil novorojenčka

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Pitbul terier je na Floridi napadel in ubil komaj štiri dni starega otroka.
Oglej si celoten članek

Pes je novorojenčka napadel v družinski hiši v mestu Jacksonville. Iz šerifovega urada v Jacksonvillu so sporočili, da primer še preiskujejo, preiskovalci pa bodo poskušali ugotoviti, ali sta starša otroka pustila brez nadzora in za koliko časa. "Preiskava bo pokazala, ali je šlo pri incidentu za zlorabo, zanemarjanje ali nesrečo," je sporočil šerifov predstavnik.

Preiskovalci prav tako ugotavljajo ali je bil pes v preteklosti agresiven, čeprav je otrokov oče to ostro zanikal. "Ne vem, kaj se je zgodilo. Z ženo sva se za trenutek umaknila v dnevno sobo, čez nekaj trenutkov pa je pes napadel najinega otroka. Nikoli ni bil agresiven do najinega štiriletnega sina. Vedno je bil zvest in ljubeč pes," je povedal otrokov oče.

"Gre za izredno tragičen primer. Sožalje izrekamo vsem, ki so otroka poznali,"
so sporočili iz šerifovega urada. Psa so po poročanju CNN usmrtili, rezultati preiskave pa bodo znani čez nekaj tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.