Pahor spet h Gadafiju

Foto: Žurnal24 (Foto: Nik Rovan)
Tripoli. Premier ne gre na nogomet, a vseeno potuje v Afriko.
Oglej si celoten članek

Libija. Premier Borut Pahor se bo v nedeljo na severu Afrike, v Libiji, o plinskih terminalih pogovarjal z italijanskim premierjem Silviom Berlusconijem. Na svetovno nogometno prvenstvo v JAR pa ne gre.

Oba, skupaj z voditelji Nemčije in Španije, v nedeljo letita na sprejem k libijskemu voditelju Moamerju Gadafiju. Povabil jih je na podpis sporazuma o koncu diplomatskega spora med Švico in Libijo. S Pahorjem naj bi odšla tudi gospodarska delegacija, čeprav so v kabinetu skrivnostni o tem, kdo vse naj bi bil v njej.

Trdijo pa, da je novembrski obisk Libije poleg dveh kamel (ki ju sicer še ni v Sloveniji, ampak sta v karanteni na za to prirejenem otoku v Kanadi) prinesel tudi pomembne posle gospodarstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.