Pahor slavi z Gadafijem

Foto: Žurnal24 Pahor je v Libijo letel z zasebnim letalom. Kamel, ki mu jih je lani podaril Gad
Osebno vabilo. Koliko je pot stala, v kabinetu še ne vedo.
Oglej si celoten članek

Praznovanje. Čeprav se je zaradi poziva k spreobrnitvi v islam Evropa zgražala nad voditeljem Velike Socialistične ljudske libijske arabske džamaharije Moamerjem al Gadafijem, slovenski premier Borut Pahor z njim še vedno prijateljuje. Pred dnevi se je italijanska javnost zgražala, ker naj bi se s premierjem Silviem Berlusconijem dogovarjala o prodaji orožja, nocoj pa sta se jima na večerji pridružila še Pahor s hrvaško kolegico Jadranko Kosor. O čem se pogovarjajo, ni znano.

Kot so sporočili iz Pahorjevega kabineta, se je zvečer v Libiji udeležil slavnostne večerje ob libijskem državnem prazniku, za katerega je dobil osebno vabilo. Iz kabineta predsednika vlade so sporočili, da pomeni sprejetje vabila dodatno utrditev prijateljskih odnosov med državama, ki se odražajo predvsem v intenzivnem gospodarskem sodelovanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.