"Otrok je bil obravnavan korektno"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kriminalisti preiskujejo razloge suma storitve kaznivega dejanja malomarnega zdravljenja otroka.
Oglej si celoten članek

Celjski kriminalisti preiskujejo sum opustitve zdravstvene pomoči otroku v dežurni ambulanti Zdravstvenega doma Velenje. "Na  podlagi  prijave  strašev,  kriminalisti  v  omenjnem  primeru  zbirajo informacije in preverjajo razloge suma storitve kaznivega dejanja malomarnega zdravljenja," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. "Če bo potrjeno, da gre za sum storitve kaznivega dejanja, vas bomo ob koncu preiskave o ugotovitvah obvestili."

Po besedah direktorja ZD Velenje Jožeta Zupančiča je bil otrok, ki je bil star dva meseca in pol,  v dežurni ambulanti obravnavan korektno. "Po naših informacijah tudi do kazenske ovadbe še ni prišlo, saj kriminalistov v naš zdravstveni dom še ni bilo in primera še niso raziskali," je pojasnil Zupančič.

Dojenčka pripeljali zaradi alergije

Po neuradnih informacijah so starši dojenčka zaradi alergije pripeljali v dežurno ambulanto velenjskega zdravstvenega doma. Dežurni zdravnik je potem dojenčka napotil v slovenjgraško bolnišnico, od koder je bil odpeljan na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:30 2. Februar 2015.

    Seveda je bil obravnavan korektno, kakopak. Saj pa ljudje lažejo in zdravniki imajo vedno prav. NOT!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.