Odstopil Tomaž Pandur

Foto: Žurnal24 Tomaž Pandur
Z mesta predsednika programskega sveta javnega zavoda Maribor 2012, namenjenega kulturnim vsebinam, je odstopil Tomaž Pandur. Dovolj ima podtikanja, pravi.
Oglej si celoten članek

S položaja predsednika programskega sveta javnega zavoda Maribor 2012 je po številnih težavah z gradnjo objektov v Mariboru, namenjenih kulturnim vsebinam, odstopil Tomaž Pandur.

Režiser Tomaž Pandur je za Televizijo Slovenija dejal, da bi "enostavno vsi morali biti bolj dorasli izzivom in priložnostim, ki jih takšna manifestacija ponuja".

Program naj bi bil po njegovih besedah dobro pripravljen in v skladu s pričakovanji Evropske unije, vendar je kljub temu njegovo delo v programskem svetu končano. Prav tako ima dovolj medijskih podtikanj o njegovi vlogi pri projektu.

Osem mesecev pred prevzemom naziva evropska prestolnica kulture pa v Mariboru tudi zmanjkuje denarja za gradnjo objektov, poroča Televizija Slovenija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.