Oborožena nad prodajalko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na enem izmed bencinskih servisov v Celju sta dva zamaskirana moška, oborožena z nožem in pištolo, od uslužbenke zahtevala denar.
Oglej si celoten članek

Petkovo večerno dogajanje v Celju je zaznamoval rop  bencinskega servisa na Mariborski ulici; dva zamaskirana,  z nožem in pištolo oborožena neznanca sta nekaj minut pred deseto zvečer vstopila v prostore servisa, zagrozila uslužbenki in od nje zahtevala denar. Ko sta pobrala denar iz blagajne in pisarne, sta pobegnila neznano kam.

Preiskava o ropu še poteka. 

Zalotila roparja

Celjski policisti so se z ropom ukvarjali tudi naslednjega dne; v soboto okoli 14. ure je lastnica  stanovanjske hiše na Ulici Maksima Gorkega v Celju pri tatvini nakita v stanovanjski hiši zalotila mlajšega moškega.

Lastnik je skušal  tatu zadržati, vendar ga je le ta odrinil in pobegnil.  S tatvino nakita je storilec lastnikoma povzročil za dobrih tisoč evrov škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.