Nove kazenske ovadbe

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mestni svetnik Zelenih Slovenije Miha Jazbinšek je vložil devet kazenskih ovadb zaradi nedokončanja športnega centra Stožice.
Oglej si celoten članek

Ljubljanskega župana Zorana Jankovića je med drugim ovadil zaradi suma kršitve v postopku sklenitve javno-zasebnega partnerstva, suma zavestne nasedle investicije in suma opustitve dolžnega nadzora.

Sicer pa je vložil devet ovadb proti več kot 15 osebam, pa tudi proti sedmim bankam, ki so Grepu odobrile kredit za Stožice, in sicer zaradi suma zlorabe zavarovanj bančnih terjatev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.