Ni treba na pošto, ponovna dostava je brezplačna!

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Če vas ni bilo doma, je ponovna dostava priporočenega pisma brezplačna, nas je obvestil presenečeni bralec.
Oglej si celoten članek

Na obvestilo o prispeli pošiljki, ki ga v poštni nabiralnik dobite, če vas poštar ni našel doma, sicer piše, da se ponovna dostava zaračuna po ceniku. 

A na Pošti Slovenije so potrdili, da je ponovna dostava priporočene pošiljke brezplačna. Tako je od junija lani, pred tem pa je bila plačljiva, ponovna dostava poslovnih paketov in Hitre pošte pa je bila brezplačna že prej. "Junija lani smo storitve poenotili in od takrat je druga dostava vseh pošiljk brezplačna," so pojasnili na Pošti Slovenije. 

Foto: zurnal24.si Obvestilo o priporočenem pismu

Kogar tudi drugič, potem ko bo ponovno dostavo sam naročil, ne bo doma, pa bo moral priti na pošto ali naslednjo dostavo na dom plačati 1,61 evra. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 19:58 4. April 2016.

    Ne nabijaj pridi probat.

  • 14:43 31. Marec 2016.

    Tako je!<br />Čeprav ne gre metati vseh v en koš, eni so čisto OK.

  • 14:41 31. Marec 2016.

    Jaz pridem vedno dol, zarad mene poštar ne rabi hodit po štengah, le pozvonit bi moral.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.