"Nevaren kraj za sprehajalce"

Foto: Bralec Matjaž vandalizem Foto: Bralec Matjaž vandalizem Foto: Bralec Matjaž vandalizem
To so prizori, ki jih za seboj puščajo nočni vandali, obiskovalci Krakovskega nasipa v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

"Pošiljam vam fotografije, ki prikazujejo vandalizem na panojih s fotografijami, ki se nahajajo ob Ljubljanici v območju Krakovskega nasipa," piše bralec Matjaž.

"Tretja slika pa prikazuje izživljanje nad smetnjakom za biološke odpadke na isti lokaciji, v Rečni ulici. Oba dogodka sta se zgodila v roku enega tedna."

Bralca zanima, ali policija pripravlja kakšne ukrepe, da bi v prihodnje preprečila tovrstne nočne dogodke. "Trnovski pristan je namreč od svoje obnovitve dalje postal nevaren kraj za sprehajalce, še posebej ob nočnih urah."

Vprašanja smo zastavili tako policiji kot ljubljanskim mestnim oblastem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:00 21. Maj 2012.

    Malo čevapičičev malo bureka 2 litra rakije,kaj nam pa morejo naš rojak je župan,mi lahko delamo kar, nam je volja,Policija …

  • 08:42 19. Maj 2012.

    Naši sončki in sončnice so se po četverki malo pozabavali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.