Nepravilno prehiteval in čelno trčil v nasproti vozeče vozilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Voznik se je huje telesno poškodoval.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v petek okoli 11. ure na cesti med Trbovljami in Zagorjem ob Savi. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili. 

Po do zdaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik nepravilno prehiteval kolono vozil in čelno trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je udeleženi voznik huje telesno poškodoval. 

Voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center, po podatkih policije pa njegovo življenje ni ogroženo. Lažje poškodovani so bili tudi povzročitelj in potnika v vozilu udeleženca. 

Za povzročitelja je bil odrejen strokovni pregled. Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.