Nadzorne kamere ujele roparja banke

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Roparja banke na Jesenicah so ujele nadzorne kamere. Oblečen je bil v temna oblačila, obraz je imel zakrit s kapo s šiltom, na glavi pa je imel kapuco.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so objavili fotografijo nadzornih kamer, ki je ujela roparja banke na Jesenicah. Rop se je zgodil v torek, neznanec pa si je prilastil več tisoč evrov.

Policisti so še sporočili, da je storilec po izvršenem kaznivem dejanju peš stekel skozi podhod med stolpnicama na naslovu Cesta maršala Tita 45 in 47, potem pa takoj zavil desno proti mestni ulici na Cesti maršala Tita.

Storilec je visok okoli 175 cm. Oblečen je bil v temna oblačila in obut v bele športne copate. Na glavi je imel kapo s šiltom, pokrito s kapuco puloverja. Uporabljal je še temen nahrbtnik in odprt dežnik sivo-črne barve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 02:14 23. Avgust 2013.

    Človek bi rekel , da je v teh kamerah možicelj , ki naslika in nariše lopova

  • 21:23 22. Avgust 2013.

    Super slika - res se veliko vidi hahaha<br />Kamera vgrajena v mobitel ali ročno uro da HD sliko hehehe

  • mph
    13:34 22. Avgust 2013.

    Kaj profi sistem za kamere predvideva uporabo 10 let starih web kamer? Me prav zanima, koliko je nekdo plačal za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.