Nabirala gobe, zdrsnila po pobočju in umrla

Za nabiralko gob je bil usoden zdrs po pobočju.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila med Mačkovim in Petačevim grabnom v občini Dobrova-Polhov Gradec. Nabiralka gob je na strmem pobočju zdrsnila 70 metrov globoko in utrpela tako hude poškodbe, da je umrla. 

Posredovali so reševalci GRS Ljubljana, gasilci PGD Polhov Gradec in reševalci NMP Ljubljana, ki pa ji žal nismo več mogli pomagati, poroča uprava za zaščito in reševanje. Ponesrečenko so z vrvno tehniko potegnili iz globeli ter jo predali pristojni službi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:24 8. Avgust 2014.

    no ta pa je zares šla po gobe!

  • 19:45 8. Avgust 2014.

    Avtor B.P. je imel/a težko delo ni kaj! <br />Direkt copy paste z http://spin.sos112.si/spin2/Javno/GIS/GraficniPrikaz.aspx<br />Nesreče v gorah - nesreče v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.